sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Energetix mangneettikorut

Siispä kokeilin reumaatikkona mangneettikoruja. Olin ystäväni luona Energetix mangneetti koru kutsuilla ja tilasin sielta yhden rannekorun. Ajattelin heti kyynisenä että on se ainakin kaunis koru.
Kun olin pitänyt korua kaksi viikkoa alkoi tapahtua. Ensin ajattelin että onpa ihmeellinen mahatauti. Aina vaan tuli alakautta , koskematta lainkaan vatsaan. Sitte aloin miettia että eihän tää mikään mahatauti voi olla. Kaikki oli mangneettikorun ansiota, kuona-aineet lähti liikkeelle ja puhdisti kehon sisältäpäin. Laihduin 10kg ja olo oli mitä mahtavin . Ostin heti nilkkaketjun myös kipeään jalkaan. Särkylääkkeet on nyt vähentyneet puolella ja mikä ihaninta olen saanut uutta puhtia elämään. Jaksan paremmin ja olen eloisampi kuin aikoihin.
Siispä aloin edustamaan Energetix mangneettikoruja. Jos olet kiinnostunut laita meiliä. Voin laittaa kuvaston postissa. Korut ovat todella kauniita.

3 kommenttia:

 1. No tuntuupa ihmeelliseltä nuo korut,eipä heti uskoisi mokomaa mutta varmaan kokeilun kautta.Olen ihan kiinnostunut ja laitappa vaan esite postissa tulemaan.
  Saat mun osoitteen sähköpostista tytkal@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Kuvasto lähti eilen, Pitäisi olla sinulla tänään.

  VastaaPoista
 3. Heissan!

  Kiitos sinulle piipahduksesta blogissani ja lukijakseni ilmoittautumisesta!:) Kiva näin löytää itsekin uusia, kauniita blogeja:)
  Sinulla on täällä niin paljon kauniita käsitöitä, erityisesti ihastuin noihin kauniisiin pussukoihin:)Olet taitava!!

  Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle!!
  Täällä paistaa pitkästä aikaa aurinko, joten täytynee aloitella jo siivoushommia...;)

  VastaaPoista